Zdrowe gotowanie bez kropeńki tłuszczu

food-lunch-meal-tomatoes

Nie jestem jakimś zdrowo-gotującym radykałem czy kulinarnym hipsterem, ale postanowiłam spróbować czegoś nowego:) Tym razem chcę zacząć trochę gotować na parze:D Ma to wiele zalet: po pierwsze nie używamy tłuszczu, przez co przygotowywane potrawy są dużo mniej kaloryczne. Po drugie: podobno czuć prawdziwy, dużo mocniejszy smak warzyw i mięsa. Po trzecie to wygoda: wrzucamy wszystko do parowaru i idziemy na 20 minut drzemki, a urządzenie samo się wyłączy jak obiad będzie gotowy:D Polecam Wam bardzo ten patent. Ja sporo dowiedziałam się o parowarach z tego artykułu:
http://basiakupuje.pl/jaki-parowar/
. Myśle, że jeśli chcecie zacząć eksperymentować z gotowaniem na parze, warto tam sobie zerknąć:)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *